eSIM van Vodafone

eSIM KPN 2024

eSIM van KPN aanvragen is nu mogelijk in Nederland! De provider heeft daarop de databundels verhoogd, dus profiteer vandaag nog!

eSIM van KPN aanvragen

De eSIM van KPN is helemaal gratis. Omdat de digitale simkaart in je toestel is ingebouwd, hoef je niet te wachten op de post. Alle abonnementen van KPN, met toestel en sim-only, kunnen gebruik maken van de nieuwe eSIM.

eSIM van KPN in Nederland
eSIM van KPN in Nederland

Voordeel van de KPN eSIM is dat je geen kleine plastic simkaart meer in je toestel hoeft te prutsen. De eSIM is namelijk als chip standaard ingebouwd in de nieuwste smartphones. Ook hoef je na het afsluiten van een abonnement niet meer te wachten op de simkaart die met de post verstuurd wordt.

eSIM KPN telefoons

KPN biedt de volgende eSIM-telefoons aan. De eSIM van KPN is geschikt voor de nieuwste smartphones:

  • iPhone Xs en Xs Max
  • iPhone Xr
  • iPhone 11 en 11 Pro en hoger
  • Samsung Galaxy S20 en hoger
  • Samsung Galaxy Fold
  • Samsung Galaxy Note20 Ultra

KPN heeft de verwachting uitgesproken dat binnen een aantal jaren álle telefoons uitgerust zijn met de eSIM.

eSIM KPN bestellen

Bij KPN kan je de eSIM bestellen in combinatie met een Sim Only of een abonnement met telefoon.

Overstappen van een andere provider naar KPN wordt een stuk eenvoudiger door de eSIM. Je hoeft geen nieuwe simkaart over te zetten, maar enkel een nieuw eSIM-profiel te downloaden.

eSIM van KPN aanvragen

eSIM KPN installeren

KPN ondersteunt de eSIM, en de provider heeft ook al bekend gemaakt hoe je de eSIM kan installeren.

Zakelijke klanten installeren de eSIM door een QR-code te scannen. Consumenten installeren de eSIM door deze te downloaden via MijnKPN.

Direct na activatie kun je internetten en bellen.

Vergelijk telefoonabonnementen

Vergelijk telefoonabonnementen met deze handige vergelijker. Kies je toestel en/of provider op basis van de filters die je eenvoudig legt. De vergelijker toont je de beste telefoonabonnementen van esim-nederland.nl/.

Veel gestelde vragen over de eSIM van KPN (FAQ)

Wat kost de eSIM van KPN?

De eSIM van KPN is helemaal gratis! Als je een nieuw abonnement afsluit, zit deze al ingebouwd in je telefoon. Als je wisselt van plastic simkaart naar de eSIM, dan kun je deze gratis downloaden.

Hoe installeer ik de eSIM van KPN?

Via MijnKPN kun je de eSIM rechtstreeks downloaden op je mobiel. De chip is direct geactiveerd en je kan meteel bellen, sms'en en internetten.

Datum gepubliceerd: 04-07-2020 | Datum bijgewerkt: 16-08-2023 | Auteur:

Deel 'eSIM van KPN aanvragen | beschikbaar in Nederland'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

eSIM van KPN aanvragen kan nu in Nederland! KPN eSim is beschikbaar, de prijzen zijn verlaagd en de databundels verhoogd! Profiteer vandaag nog!


Over de auteur van 'eSIM van KPN aanvragen | beschikbaar in Nederland'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Mijn hobby's zijn o.a. hardlopen, gadgets/smartphones en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.