eSIM van Simyo

eSIM voor sim only & prepaid in 2024

De eSIM is voor sim only én prepaid. De eSIM is namelijk beschikbaar voor iedere simkaart, dus voor zowel sim only als prepaid.

Bij de meeste providers en in veel telefoons kun je de eSIM instellen op je sim only-abonnement, en bij één provider met een prepaid-kaart.

KPN Vodafone Simyo Odido

eSIM met sim only abonnement

Je sim only abonnement is gewoon te gebruiken op de eSIM. Bij het bestellen van een nieuw abonnement of het verlengen van een bestaande, kun je er in veel gevallen voor kiezen om gratis over te stappen op de digitale simkaart.

Het sim only abonnement zal dan als profiel te downloaden op je mobiele telefoon. Je hoeft geen gebruik meer te maken van een plastic simkaart.

Bij de volgende providers kun je de eSIM aanschaffen in combinatie met een sim only abonnement: KPN, Vodafone, Simyo en Odido.

eSIM met prepaid simkaart

eSIM met een prepaid kaart is mogelijk in Nederland. Simyo is momenteel de enige provider waarbij je een prepaidkaart kan installeren op je eSIM.

De beltegoeden voor de eSIM prepaid bij Simyo zijn:

  • €7,50 beltegoed voor slechts €5
  • €22,50 beltegoed voor €15
  • €35,00 beltegoed voor €25

Daarbij betaal je vanwege een leuke korting minder voor dan wat je ontvangt. Zo betaal je maar €5 voor €7,50 beltegoed bij Simyo.

Andere providers, zoals KPN, Vodafone, 50plus Mobiel en Odido, bieden nog geen prepaid in combinatie met de eSIM aan.

Dual sim met sim only en prepaid tegelijk

Doordat de e-SIM een digitale chip is, kun je twee simkaarten gebruiken. Zo kan je op de eSIM je sim only abonnement instellen, en je prepaid kaart fysiek in het toestel drukken.

Met dual sim heb je dus twee telefoonnummers op één telefoon. Dit is handig als je hetzelfde toestel wilt gebruiken voor zakelijke en privégesprekken. Ook kun je in het buitenland een fysieke prepaid kaart kopen, en naast je eigen Nederlandse sim only abonnement gebruiken.

Vergelijk telefoonabonnementen

Vergelijk telefoonabonnementen met sim only en prepaid met deze handige vergelijker. Kies je toestel en/of provider op basis van de filters die je eenvoudig legt. De vergelijker toont je de beste telefoonabonnementen van esim-nederland.nl/.

Veel gestelde vragen over de eSIM sim only & prepaid (FAQ)

Bij welke providers is de eSIM met sim only abonnement mogelijk?

De eSIM met sim only kan bij de volgende providers:

  • KPN
  • Vodafone
  • Simyo
  • Odido

Bij welke providers is de eSIM met prepaid mogelijk?

De eSIM met prepaid kan bij de volgende provider:

  • Simyo
Datum gepubliceerd: 04-07-2020 | Datum bijgewerkt: 21-11-2023 | Auteur:

Deel 'Dual-sim met eSIM voor sim only & prepaid'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

eSIM voor sim only én prepaid. De eSIM is beschikbaar voor iedere simkaart, dus voor zowel sim only als prepaid. Gebruik dual sim met sim only & prepaid.


Over de auteur van 'Dual-sim met eSIM voor sim only & prepaid'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Mijn hobby's zijn o.a. hardlopen, gadgets/smartphones en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.