eSim van Vodafone

Over ons

Dit is een informatieve website over de eSim. Op deze website staat alles over de nieuwe e-simkaart, providers, abonnementsvormen en smartphones. Check de sitemap voor een overzicht van alle pagina's. Uiteraard wordt je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Naast informatie wordt op esim-nederland.nl ook reclame gemaakt voor abonnementen en providers. Deze vorm van reclame komt goed overeen met het onderwerp van de website, namelijk de eSim. Als bezoeker wordt je op geen enkele wijze verplicht tot het kopen van een telefoon of het afsluiten van een abonnement. Wel wordt getracht om bezoekers de beste aanbiedingen en promoties van diverse telecomproviders te tonen.

Contact

Wanneer er informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op.

Verantwoordelijke persoon

Patrick (auteur en webmaster)

De content op deze website is geschreven en gemaakt door Patrick. Hij is de enige individu die verantwoordelijk is voor de website en de content op de pagina's. Deze webmaster werkt niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is.

Bronvermelding

De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate.

Beveiligde website via SSL certificaat

Deze website is een goed beveiligde website door middel van een SSL certificaat. Het adres begint met https, in tegenstelling tot het onbeveiligde http. Https betekent dat de website is versleuteld voordat deze over het internet wordt verzonden. Versleuteling maakt het moeilijk voor onbevoegde personen om informatie te bekijken die tussen computers wordt uitgewisseld. Het is daarom onwaarschijnlijk dat iemand deze website heeft gelezen terwijl deze over het netwerk werd verzonden.

McAfee Secure certificaat

Deze website heeft het McAfee Secure certificaat:

  • Geen malware of verdachte links;
  • Niet op de zwarte lijst van Google;
  • Geen phising website;
  • Geen aanval website;
  • Geen gehackte website.
eSim van T-Mobile